ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ

Κλειδαριές - Πόρτες ασφαλείας GR DOORS

Γρηγορίου Λαμπράκη 151
18120 Κορυδαλλός

Τηλέφωνο +30210-496.7777, +30210-677.7070, +30210-963.5555

%69%6E%66%6F%40%67%72%64%6F%6F%72%73%2E%67%72

Στην αρχή

Κλειδαριές - Πόρτες ασφαλείας GR DOORS στο Χαλάνδρι

« Η ανασφάλεια δεν πρέπει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης »

Στο κατάστημα της GR DOORS, στο Χαλάνδρι, θα βρείτε τους ειδικούς σε ό,τι αφορά την ασφάλεια σας, όπως πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείαςθωρακισμένες πόρτες & χρηματοκιβώτια.

Με 30 χρόνια εμπειρίας η GR DOORS συνεχίζει και βρίσκεται πάντα μπροστά στον χώρο των συστημάτων ασφάλειας. Στο κατάστημα μας στο Χαλάνδρι οι ειδικοί είναι κοντά σας, παρέχοντας το βέλτιστο δυνατό συνδυασμό Υλικών - Καινοτόμο Σχεδιασμό - Άψογο Service & Ανταγωνιστικές Τιμές.

Βρίσκοντας άμεσα και ποιοτικά την ιδανικότερη εξατομικευμένη λύση και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τόσο την ασφάλεια του χώρου σας όσο και την αισθητική είμαστε δίπλα σας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ακριβότερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας και σε αυτούς επενδύουμε, όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ηλεκτρονική μας σελίδα θα μπορέσετε να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας επώνυμων οίκων που συνεργαζόμαστε, καθώς και να ενημερωθείτε για τιμές και οποιαδήποτε προσφορά σε πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες (μονή ή διπλή θωράκιση), κλειδαριές ασφαλείας κ.α.

Απευθυνθείτε στη GR DOORS στο Χαλάνδρι για οτιδήποτε χρειάζεστε στις πόρτες ασφαλείας σας, για κλειδαράδες, τα άνοιγμα πορτών (οικίες, επαγγελματικοί χώροι), αλλά και για τις κλειδαριές ασφαλείας όλων των τύπων πόρτας οικιακού & επαγγελματικού χώρου και εμείς θα σας βρούμε την καλύτερη και οικονομική λύση, κάνοντας τον χώρο σας πιο ασφαλή.


  • KESO ABLOY MOTTURA FIAM ISEO CISA